Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Аржентина - ШвейцарияДва отбора с противоречиви изяви в групите, но беспорно Аржентина е фаворитът в този 1/8 финал.Аржентинците завършиха първи в групата си след 3 победи, но несъмнено тя бяха далеч от убедителни. Като оставим на страна факта, че всяка победа бе трудна и с по един гол разлика, самата игра на отборът не беше вдъхновяваща, а освен това само головете на Меси бяха главният фактор до момента. В крайна сметка, тяхната работа е свършена в тази част от надпреварата и те се класираха като лидери. Швейцария имаше далеч по-големи затруднения след победа в последната минута срещу Еквадор, отлична такава с 3 – 0 над Хондурас благодарение на 3-те гола на Шакири и смазваща загуба от Франция, когато допуснаха 5 гола за един мач. Хицфелд съвсем ясно осъзнава, че ако неговият отбор не двигне малко нивото, ще бъде лесно отстранен от съперника си.

Може би най-слабите звена на двата отбора са техните защити. Гарай за момента се справя добре, но не получава достатъчно класна подкрепа и се налага Машчерано от средната линия да помага в по-задни позции, иначе дефанзивата би страдала значително. Ромеро също е на ниво и това до сега се оказва витално за тях, тъй като имат нужда от стабилен страж. Европейците разполагат с не лоши играчи, но до момента тяхното представяне е слабо – може би най-показателният и единствен факт, който си струва да отблежем, е че в момента, в който се изправиха срещу наистина класен съперник от ранга на Франция, а не Еквадор или Ходурас, те допуснаха 5 гола. В един добър ден, такова експолозивно нападение в лицето на Меси-Ди Мария-Лавеци-Игуаин може да разкъса тази защита.

Швейцария отново ще разчита на Шакири, но е наивно да се вярва, че той ще може сам да класира отбора си в такава фаза, срещу такъв съперник. Още повече, ако аржентинците успеят да изолират неговата игра. Джака също се справя относително добре, но не може да играе критическа роля още, а Мехмеди и Дърмич не изглеждат достатъчно заплашителни. И макар и Инлер и Бехрами да са добра комбинация, едва ли тяхната игра ще бъде на нужната висота тук. От друга страна, Аржентина имат Меси, който до момента се справя добре и отново ще бъде най-силното им оръжие. Агуеро е с проблеми и ще бъде заместен от Лавеци, който се включи не лошо в последната среща. Игуаин за момента е разочарованието на това нападение, но за негова сметка Ди Мария оправдава очакванията и може би дори повече, като той е важният човек, който свързва средата с нападението, дава скорост в атака и организира контраатаките на отбора.

Очаквам и двата отбора да вдигнат нивото за тази следваща фаза, но въпреки всичко не виждам как Швейцария ще се справи с това нападение на Аржентина, докато в същото време, макар и аржентинците да са с нестабилна защита, не виждам как те ще ги застрашат достатъчно.

Прогноза

  • Аржентина -1 АХ при 1.80 коефициент от Betfair с 6/10 единици залог

Непознат ( 0-0 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-30 22:07:36, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Аржентина – Швейцария | СП 2014 | 1/8 Финал | Вторник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Германия – Алжир | СП 2014 | 1/8 Финал | Понеделник | 23:00

 

Следващата статия/прогноза : Белгия – САЩ | СП 2014 | 1/8 финал | Вторник | 23:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.