Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Аржентина - АвстралияГаучосите ще излязат като силен фаворит в този 1/8 финал.

След изненадваща загуба в първата си среща от Саудитска Арабия с 1 – 2, Аржентина успя да обърне нещата в своя полза в идните мачове и да покаже по-добрата си страна. Това доведе до победи с 2 – 0 над Мексико и Полша, което от своя страна бе достатъчно аржентинците да завършат на първо място в групата си. В първата среща Меси поведе отбора си напред след отбелязваването на първия гол и асистенция за втория. Във финалната среща с Полша, Меси бе по-изолиран, но останалите играчи на Аржентина и най-вече някои приятни изненади от по-младото поколение поеха нещата в свои ръце и те бяха двигателната сила на отбора.

За Австралия това е 5-то поредно участие на световно първенство, като за първи път от 2006 година насам те успяват да преодолеят груповата фаза. След очаквана, но все пак тежка загуба, с 4 – 1 от защитаващия шампион Франция, австралийците всъщност успяха да спечелят последващите си 2 срещи с минималното 1 – 0 – срещу Тунис те бяха лек фаворит, но изненадата дойде в последната им среща и победата им над Дания. Именно слабата игра на Дания в груповата фаза е една от основните причини Австралия да успее да се наложи в тази група и да завърши с цели 6 точки.

В тази среща определено има разлика в класите на двата отбора и това поставя Аржентина като основен фаворит. Австралия обикновено имат проблеми с по-силите отбори и едва ли надеждите им за продължаване напред са големи. Но може би най-важният фактор тук ще бъде формата на Гаучосите – те изглежда се подобряват насам от първата си среща и намират по-добрата си форма. В първата си победа, Меси и по-опитните играчи изнесоха отбора напред, докато във втората среща останалите и по-млади надежди бяха под светлините – ако Аржентина продължи да подобрява представянето и формата си и в тази среща, те би трябвало да успеят да постигнат добра победа на този 1/8 финал.

Прогноза

Аржентина -1.5 АХ при 1.65 коефициент от BOOKIE_LINK с 6/10 единици залог


Непознат ( 2 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2022-12-02 18:46:01, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Аржентина – Австралия | Световно 2022 | 1/8 Финал | Събота | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Гана – Уругвай | Световно 2022 | Група H | Петък | 17:00

 

Следващата статия/прогноза : Франция – Полша | Световно 2022 | 1/8 Финал | Неделя | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.