Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Архив:


Един единствен мач в неделя от Висшата Лига, но той изглежда доста важен, тъй като 3-те точки са важни за амбициите и на двата отбора.


 
 

“Артилеристите” са все по-близо до 4тата позиция и ако продължават с игрите, които показват напоследък, нищо чудно да постигнат заветната цел.


 
 

Изключително важен, и най-вече труден, двубой предстои на нашите момчета тази вечер, но ако те продължат да показват прогреса от последните месеци, то не мисля че сме без шансове на “Паркен” в Копенхаген.


 
 

“Лалетата” посрещат Румъния в една среща, която на 99% може да им гарантира първата позиция в тази група, и не мисля, че играчите на Луис ван Гаал ще пропуснат тази възможност.


 
 

Както често се случва ранният мач в Англия изглежда много интересен на хартия и около него има доста любопитни факти.


 
 

Байерн си осигуриха много комфортна преднина в първата среща и само чудо може да спаси гостите тук, което не мисля че ще се случи.


 
 

Барселона са изправени до стената след поражението с 0:2 в Милано и със сигурност им предстои един изключително тежък реванш.


 
 
Страница: 1 2 Следваща


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.