Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Програма – Норвегия Типелига

Публикувано на от

Норвегия - Типелига програмаТова е програмата на норвежката Типелига. Тъй като големите европейски първенства са към своя край е време да обърнем внимание и на не толкова популярните, като това на Норвегия, Финландия, Бразилия, Исландия, Ейре и т.н. които ще се играят през лятото.

Ето и самата програма:


Програма на мачовете на отделните отбори :
Аалесунд Бодьо Глимт Бран
Викинг Волеренга Лилестрьом
Молде Од Гренланд Осло
Стабек Старт Стрьомгодсет
Тромсьо Фредрикстад


След всеки кръг се показва програмата, за следващия, а от линковете по-горе можете да видите информацията за конкретния отбор.

След като от 1992 година Розенборг ставаха 14 пъти шампион, последните две години не могат да влазят дори в тройката, дали този сезон ще се различи от последните две ще разберем в последствие.

Ето два сайта от който можете да следите класирането, последните резултати, общо взето пълни статистики за мачовете от Норвегия Типелига:

Тъй като се правят от време на време програмите ви дават официалне сайт от където можете да следите последните промерни: fotball.speaker.no

Ако някой иска цялата програма в excel, word или някакъв друг формат да пише в коментарите ще я кача


 

Категория : Програма

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Програма – Норвегия Типелига”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Лос Анджелис Лейкърс – Денвър Нъгетс, двубой N1

 

Следващата статия/прогноза : Програма – Ейре Висша лига

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.