Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Общи условия

Публикувано на 10 November, 2018 от Станислав Колев

Участието в хазартни игри на лица под 18 години е криминално престъпление.

Хазартът крие значителни психологически и финансови рискове.

Посетителят е предупреден да се съобразява със законодателството на държавата, в която пребивава, уреждащо участието в хазартни игри.

Futbolniprognozi.com е портал за безплатни футболни прогнози и друга полезна информация. Futbolniprognozi.com НЕ е страница за организиране на хазартни игри. Всеки посетител на Futbolniprognozi.com разбира и се съгласява със всички условия и препоръки посочени на тази страница.

Всички данни на сайта Futbolniprognozi.com са публикувани единствено с информативен характер и не представляват препоръка за участие в хазартни игри. Администраторите и авторите на Futbolniprognozi.com не носят отговорност за вреди, причинени от такова участие или свързани по какъвто и да е начин със съдържанието на този сайт.

Този уебсайт може да съдържа информация, изпратена от потребители, която по никакъв начин не отразява нашето мнение. Всички статии на сайта трябва да се приемат като мнение на авторите, което може да е в помощ на потребителите. Администраторите на Futbolniprognozi.com не носят отговорност за последващи действия на посетителите на сайта.

Futbolniprognozi.com не може да бъде държан отговорен за представянето на грешна или неактуална информация, както и не отговаря за съдържанието или точността на данните предоставени от трети лица или други интернет страници.

На сайта има реклами под различни форми на лицензирани компании, които организират хазартни игри. Моля, запознайте се с етичните правила за реклама и търговска комуникация на хазартни игри от https://www.nss-bg.org/hi-kodeks.

Futbolniprognozi.com може да промени или прекрати всеки аспект, услуга, таблица или характеристика на сайта по всяко време без предупреждение.

Futbolniprognozi.com може да променя, да добавя или премахва части от тези Общи условия по всяко време. Всички промени ще бъдат отразени на тази страница. Промените влизат в сила веднага след публикуването им и всеки потребител има задължението да се запознае с тях при всяко посещение на сайта.


 

Категория :

Няма свързани етикети

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Общи условия”
Свързани статии :

 • Англия – България на живо онлайн от September 3, 2010
  Тъй като от гениалната родна "Българиска национална телевизия" им досвидя да купят домакинските мачо...
 • Старо, но лачено … от November 25, 2009
  В тази публикация ще намерите линкове към стари наши статии, които все още са актуални, а може би и ...
 • Сигурни залози – Арбитражи от January 15, 2009
   В статията ще обесня накратко какво са сигурниуте залози, защо съществуват, защо не всички залагат...
 • Футболният Feed в Skype от January 6, 2009
  Голяма част от вас използват скайп, нaли ? В тази статия ще Ви покажа как по-лесно да разберете дал...
 • Програма Германия Бундеслига от August 21, 2009
  Това е програма на германската Бундеслига за сезон 2009 - 2010. В статията автоматично се обновяват ...
 • Впечатления от Ma(четири).bg от June 10, 2008
  Не можах да разбера какво всъщност е Ma(четири).bg (що за адрес са си избрали). Социална мрежа за сп...
 • Програма – Ейре Висша лига от May 21, 2009
  И тук се включват едва след 13-тия кръг на първенството,но след програмата на футболното първенство ...
 • Висша лига, Англия – Програма на мачовете от June 17, 2008
  Програмата за сезон 2009 - 2010 Вчера излезе програмата от първата половина на мачовете от висшата л...

Предишна статия/прогноза : Използване на Бисквитки

Следващата статия/прогноза :Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.