Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Още един букмейкър на Български – Unibet

Публикувано на от

Оше един от най-големите букмейкъри пусна версия на Български. Предлагат голямо разнообразие от спортове, покер, казино, бинго и какви ли не други игри също така в асортимента им от услуги влизат и залози на живо (върху коуто все още нямам наблюдение),  Unibet TV в който можете да гледате мачове на живо (ще дават 16 мача от квалификациите за световното в ЮАР през 2010). Интересен е факта, че предлагат и залог за това кой ще спечели VIP Brother ( Део е с най-нисък коефициент – 4.00).
През последните три години, букмейкъра е избиран два пъти за Европейски букмейкър на годината, на престижната церемония на eGaming. Унибет e член на Европейската асоциация за хазартен бизнес (EGBA):

European Gaming & Betting Association е основана през 2004 г. с цел да даде възможност на лицензираните в ЕС оференти на онлайн игри за справедлив пазарен достъп с единни разпоредби в цяла Европа.

Ето една съвсем кратка история на развитието на Унибет
1997 Unibet е създаден
1999 Пускат първата версия на сайта си на Английски и Шведски език
2001 Пускат втората версия на сайта си преведен вече на 12 езика
2003 Отчитат 256 000 клиента от 100 страни
2006 Unibet.com вече е преведен на 20 езика
2008 Стават спонсор на испанския футболен отбор Валенсия
2009 Регистрираните потребители са над 3 100 000, сайта е преведен вече на 27 езика като един от тях е и Българския

В общи линии още един качествен букмейкър навлезе на българския пазар, въпроса е дали е по-добър от останалите или е просто още една алтернатива ? Някой има ли мнение за тях ?


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Още един букмейкър на Български – Unibet”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Вашингтон Уизърдс – Шарлът Бобкетс

 

Следващата статия/прогноза : Ирландия – България | Коефициенти

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.