Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Джабулани – топката за световното по футбол 2010

Публикувано на от

Джабулани - Топката за световното по футбол 2010

Джабулани е името на топката специално направена за световното първенство по футбол през 2010 в ЮАР. Думата джабулани идва от един 11-те официални езика в ЮАР (Зулу) и в буквален превод означава Да празнуваме, а според много футболисти тази топка наистина ще спомогне за футболния празник, който ни очаква.

Джабулани съдържа 11 цвята и това не е никак случайно – 11 са официалните езици в ЮАР, 11 са племената в ЮАР и 11 са играчите в отбора :)

И познайте, къде се произвежда топката ? Точно така в Китай, ето и клипче как се прави самата топка :


 

Категория : Световно 2010

Етикети : ,

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Джабулани – топката за световното по футбол 2010”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Финикс Сънс – Лос Анджелис Лейкърс, мач N4

 

Следващата статия/прогноза : Орландо Меджик – Бостън Селтикс, мач N5

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.